Αρχική » Tο Προφιλ μας

Η G.P.Solutions  ανήκει στη νέα γενιά εταιρειών παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών  και λύσεων  στον τομέα της σύγχρονης τεχνολογίας.  Με ευέλικτο διοικητικό σχήμα και άρτια καταρτισμένα στελέχη που  παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των δικτύων επικοινωνίας για να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες της καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες  υψηλών.

        Ιδρύθηκε το 2013 από στελέχη με μοντέρνα αντίληψη και πολύχρονη εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες, στις δικτυακές επικοινωνίες  ( ενσύρματες ασύρματες και οπτικές ) και την υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων.

       Με έδρα το Ρέθυμνο  και κέντρα υποστήριξης στρατηγικά τοποθετημένα σε όλη την Κρήτη, δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών καλωδίωσης (cabling), δικτύωσης (networking), πληροφορικής (IT), consulting& training, ανάπτυξης έργων (project development) και απευθύνεται  σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.  Παράλληλα προσφέρει  outsourcing υπηρεσίες σε Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους, Μεγάλους Οργανισμούς και Εταιρικούς Πελάτες. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και γνώση σε όλα τα κομμάτια των επιχειρηματικών αναγκών. Συνδυάζει την κάθετη γνώση των επιχειρηματικών αναγκών αλλά και πρωτοποριακών τεχνολογιών, παρουσιάζοντας υπηρεσίες, λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στους πελάτες της δύο βασικά πλεονεκτήματα:

·         Διαφοροποίηση απέναντι στον ανταγωνισμό . 

·         Αυξημένη παραγωγικότητα με την ενσωμάτωση και χρήση της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στις καθημερινές επιχειρησιακές διεργασίες.


        Από την ίδρυσή της η
G.P.Solutions  εξειδικεύτηκε στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε επίπεδο κεντρικών υποδομών και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης τόσο των εταιρικών όσο και των οικιακών πελατών των μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της χώρας.  Απασχολεί προσωπικό 30 ατόμων, που συμμερίζονται πάνω απ’όλα τη φιλοσοφία της εταιρίας: "  να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και να  αποδεικνύει  καθημερινά ότι είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες της, πάνω στον οποίο μπορούν να βασιστούν με σιγουριά και τελικά να τους δικαιώνει για την επιλογή τους."
Από το σύνολο των 20 ατόμων 5 άτομα είναι επιφορτισμένα με διοικητικά καθήκοντα και
   εμπορικές αρμοδιότητες  και 15 απασχολούνται στην Τεχνική Διεύθυνση (Tεχνικοί Δικτύων,  Mηχανικοί Δικτύων, Τεχνικοί Πεδίου, Εναερίτες, Back Office agents και dispatchers, Customer Support Agents). Όλα τα στελέχη και το προσωπικό της G.P.Solutions  είναι ανωτέρας και ανωτάτης εκπαίδευσης με διεθνείς πιστοποιήσεις στο αντικείμενό τους. Διαθέτουν εμπειρία, ομαδικό πνεύμα και προσωπικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τους πελάτες μας στη βέλτιστη αξιοποίηση των λύσεων που υλοποιούμε.
           Κάθε πρόταση της
G.P.Solutions  διέπεται από τις θεμελιώδεις αρχές της: 

·         Άριστη εξυπηρέτηση  και απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών- πελατών μας.

·         Αφοσίωση  και συνεχής επαγρύπνηση στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών .